Pagina web oficială a Municipiului Codlea

Politica de Confidențialitate

Imprimare Email

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica noastră de confidenţialitate explică:

Ce informatii colectam şi de ce le colectam.
Cum utilizam respectivele informatii.
Protectia datelor colectate.

Colectarea si folosirea informatiilor:

Primaria Codlea este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. Primaria Codlea colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site: inregistrare pe site, formulare de contact, alerte prin email, asistenta online.

Inregistrare:

Site-ul municipiulcodlea.ro restrictioneaza accesul la anumite zone din site. Pentru a avea acces la acest continut un utilizator trebuie sa completeze un formular de inregistrare. Exemplu: sectiunea "Asistenta online / Solicitari " Pe parcursul procesului de inregistrare utilizatorului i se va cere sa ofere datele de contact.

Alerte prin email:

Daca un utilizator doreste sa se aboneze la alertele si noutatile Primariei Codlea vom solicita informatii de contact cum ar fi, nume si adresa de email. Toate alertele ofera posibilitatea de dezabonare online pentru fiecare email primit.

Formulare de contact

Puteți trimite solicitari catre Primaria Codlea prin completarea unui formular de contact. Prin intermediul acestui formular vă sunt solicitate date cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, adresa de corespondenta. Datele colectate prin intermediul acestui formular sunt folosite pentru a va contacta si a raspunde solicitarilor dvs.

Securitate

Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline cat si online. Datele trimise prin formularele de abonare la newsletter, cele de inregistrare sau de contact vor codate si protejate prin intermediul celui mai bun sistem software de criptare – SSL. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informatiile sensibile on-line, dar eforturile noastre vizeaza protejarea acestui tip de informatii si offline. Toate informatiile despre utilizatori, nu doar cele sensibile mentionate mai sus, nu vor fi obiectul niciunei alte activitati, in afara celor mentionate mai sus. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.

Distributia si utilizarea informatiilor

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului municipiulcodlea.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.
Primaria Codlea nu va distribui, vinde sau inchiria sub nici o forma informatiile persoanelor incluse in bazele noastre de date de cat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Informatiile trimise pot fi accesate doar de personalul care administreaza bazele noastre de date.