Pagina web oficială a Municipiului Codlea

Invitație la conferință de lansare proiect „Sprijin pregătitor pentru facilitarea dezvoltării comunităților marginalizate din Municipiul Codlea – ZOOM”

Invitație la conferință de lansare proiect „Sprijin pregătitor pentru facilitarea dezvoltării comunităților marginalizate din Municipiul Codlea – ZOOM”

MUNICIPIUL CODLEA, împreună cu ASOCIAȚIA OPERATORILOR DIN AGRICULTURĂ  ECOLOGICĂ – BIO ROMÂNIA și EURO BIO CONSULTING au plăcerea să vă invite la lansarea proiectului „Sprijin pregătitor pentru facilitarea dezvoltării comunităților marginalizate din Municipiul Codlea – ZOOM” – POCU/85/5/1/107157.

Conferința de deschidere a proiectului mai sus menționat va avea loc pe data de 10.10.2017, începând cu orele 17:00, în sala de evenimente a CASEI DE CULTURĂ CODLEA,   Str. Lungă, nr. 111, Codlea, Jud. Brașov.

Cu această ocazie vor fi prezentate activitățile proiectului dar și scopul acestui proiect, respectiv elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală a Municipiului Codlea, prin activități de constituire a unui GAL conform cerințelor DLRC, prin activități de identificare a zonei urbane marginalizate și delimitarea acesteia.

Vă așteptăm!

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin „Programul Operational Capital Uman 2014-2020”

Axa prioritară 5: Dezvoltare locală plasată sub responsabilitatea comunității

Componenta 1: "Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală” - orașe / municipii cu populație de peste 20.000 locuitori (Regiuni mai puțin dezvoltate)

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS