Pagina web oficială a Municipiului Codlea // MUZEUL CODLEI

  • Despre Muzeu
    Despre Muzeu

    Despre Muzeu

    Istoria municipiului Codlea

    cunoscută de localnicii mai în vârstă ai locului și necunoscută până acum de generația tânără, a fost scoasă la lumină prin eforturile comune ale codlenilor de pretutindeni.

    TUR VIRTUAL

  • Informații utile
    Informații utile

    Informații utile

    Măsuri și reguli de activitate - Stare de Alertă

  • Evenimente
    Evenimente Muzeu

    Evenimente

    Evenimentele Muzeului

    O cronologie a evenimentelor organizate de către Muzeul Tradițiilor Codlene si a proiectelor în care a fost implicat...

  • Galerie foto
    Galerie foto

    Galerie foto

    O descriere fără cuvinte

    pentru a vă putea face o idee despre ce vă oferă Muzeul...

Conferința susținută de ziaristul Grigore Cartianu la Codlea

Conferința susținută de ziaristul Grigore Cartianu la Codlea

Sâmbătă 20 mai, începând cu orele 18.00, la etajul Muzeului Tradițiilor Codlene, va avea loc o conferința susținută de ziaristul Grigore Cartianu, având ca temă: “Crimele Revoluției române. Sângeroasa diversiune a KGB în decembrie 1989”.

Grigore Cartianu, este unul dintre ziariștii cu notorietate mare din România, care a condus redacțiile unor ziare importante (Adevărul, Evenimentul zilei) și a semnat mii de editoriale, interviuri și anchete gazetărești. Este o apariţie frecventă în emisiuni TV, pe teme de maxim interes, iar în prezent este Senior Editor al cotidianului România liberă și realizator al emisiunii zilnice Cronica de noapte, de la Nașul TV. A publicat 8 volume, vândute într-un tiraj total de peste 350.000 de exemplare.

Conferința va fi structurată în două părți: prima parte va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, iar a doua va consta într-un dialog cu publicul, sesiune de întrebări și răspunsuri, iar la final autografe.

Intrarea este liberă.

AFIȘUL EVENIMENTULUI

Citeşte mai departe ...

Lista de cantitati indicatoare rutiere, elemente de sustinere, aditionale etc.

In atasament regasiti lista  cu tipurile de indicatoare rutiere, semne si indicatoare aditionale, elemente de sutinere  pentru care se va depune oferta. Indicatoarele vor fi din tabla de otel vopsita in camp electrostatic cu vopsea reflectorizanta, iar stalpii din teava zincata vor fi, de asemenea, vopsiti in camp electrostatic.

 Oferta de pret va cuprinde pretul de achizitie si transport al fiecarui element plus manopera de montaj, cu recapitulatie inclusa. Preturile se exprima in lei fara TVA.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS